STIRI !!!
2 participanți
:: Foc De Tabara :: Sport :: Fotbal
Pagina 1 din 1
STIRI !!!
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/79626/marius-constantin-a-jucat-pe-blat-cu-dinamo-pierde-vasluiul-la-masa-verde.htm
Re: STIRI !!!
PARVULESCU LA STEAUA
Jucatorul care a evoluat la Gaz Metan Medias a parafat un contract pe o perioada de 5 ani cu echipa noastra.
"Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta. Tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum inainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primi foarte bine la echipa." a declarat Paul Parvulescu.
FC Steaua Bucuresti ii ureaza lui Paul Parvulescu mult succes in tricoul ros-albastru.
Jucatorul care a evoluat la Gaz Metan Medias a parafat un contract pe o perioada de 5 ani cu echipa noastra.
"Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta. Tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum inainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primi foarte bine la echipa." a declarat Paul Parvulescu.
FC Steaua Bucuresti ii ureaza lui Paul Parvulescu mult succes in tricoul ros-albastru.
SevenTeen17™- Mesaje : 187
Data de inscriere : 03/01/2012
Varsta : 26
Localizare : Carei
Dananae a semnat cu FCSB !
Dănănae a semnat cu Steaua
FC Steaua Bucuresti anunta ca fotbalistul Ovidiu Dănănae (26 de ani) a semnat astazi cu echipa ros-albastra. Jucatorul care a evoluat la Tom Tomsk a parafat un contract pe o perioada de 4 ani si jumatate cu echipa noastra.
FC Steaua Bucuresti anunta ca fotbalistul Ovidiu Dănănae (26 de ani) a semnat astazi cu echipa ros-albastra. Jucatorul care a evoluat la Tom Tomsk a parafat un contract pe o perioada de 4 ani si jumatate cu echipa noastra.
SevenTeen17™- Mesaje : 187
Data de inscriere : 03/01/2012
Varsta : 26
Localizare : Carei
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-gata-dinamo-l-a-luat-si-pe-stratila-al-doilea-transfer-intr-o-zi-294540.html
:: Foc De Tabara :: Sport :: Fotbal
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum